Ohjeita asiakkaille

Alla tärkeitä ohjeita ja hyviä vinkkejä ripsienpidennykseen, microbladingiin ja lämminvahaukseen tulevalle.

RIPSIPIDENNYSTEN KOTIHOITO-OHJEET

* Vältä hankausta/hieromista/näpläystä ja ripsien taivuttamista

* Ripsiväri ja raskas rajauksien sekä luomivärin käyttö jättää helposti jäämiä ripsen tyveen

* Muistathan harjata ripsiäsi ripsiharjalla, jonka saat meiltä mukaasi.

* Emme suosittele ripsien läpimäräksi kastelua vuorokauteen ripsien laitosta

* Käytä kasvoilla ainoastaan öljyttömiä tuotteita (puhdistusvoide, meikinpoistoaine, silmänympärysvoide). Öljy liuottaa liimaa ja heikentää ripsien pysyvyyttä.

* Ei piilolinssejä ripsienlaiton aikana

HUOLTOVÄLI

Suositeltu huoltoväli on noin 3-5 viikkoa. Huollossa uusiin, kasvaneisiin ripsiin liimataan ripsijatkeet ja täytetään mahdollisesti irronneet kuidut. Huolellisella kotihoidolla ja säännöllisellä huollolla voit pidentää ripsijatkeittesi pysyvyyttä. Koska ripsienpidennykset liitetään omaan ripseesi kiinni, jatkeet tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä (ripsen elinkaari noin 60-90 vrk). Joka hetki on silmissäsi ripsiä eri kasvuvaiheissa, joten ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä ja sitä mukaa uusia ripsiä kasvaa tilalle, joihin jälleen uusi ripsijatke, huollon yhteydessä, lisätään.

MICROBLADING KOTIHOITO-OHJEET

Kuinka kauan käsittely kestää?

Ensimmäiseen toimenpiteeseen varataan reilu 2h aikaa. Aika pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun, microblading -toimenpiteen ja jälkihoito-ohjeet.

Täytyykö minun ottaa vapaapäivä?

Ei tarvitse. Iho kulmien ympäriltä voi punoittaa hieman riippuen ihosi herkkyydestä. Väri saattaa olla aluksi tummempi kuin haluttu lopputulos, ja tummenee parin seuraavan päivän aikana. Noin viikon kuluttua iho on parantunut ja väri alkaa lähennellä lopputulosta.

Microbladingien parantuminen?

Paraneminen vie yleensä viikosta kymmeneen päivään. Tässä ajassa kuollut ihosolukko lähtee irtoamaan ihosta, toisin sanoen pienet ihonhiukkaset, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat tässä ajassa. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja 6-12 viikon jälkeen tehdään tarvittaessa vahvistus, jossa väriä lisätään kohtiin, joista sitä on lähtenyt normaalia enemmän. Ensimmäisen käsittelyn hinta sisältää vahvistuksen. Hoidon jälkeen on erityisen tärkeää muistaa pitää iho ja kulmat puhtaina. Vältä aurinkoa sekä uima-altaita, solariumia, saunaa ja raskasta hikoilua parantumisen ajan.

LÄMMINVAHAUS

Älä kuori ihoa päivää ennen karvanpoistoa, depilointipäivänä tai hoitoa seuraavana päivänä jotta iho ei herkisty.

Hoidon jälkeen vältä ihohuokosia tukkivaa kosmetiikkaa ja suojaa ihosi huolella auringolta.

Säännöllisellä karvanpoistolla karvankasvu hidastuu ja karva alkaa kasvaa yhä vain hentoisempana eikä, ikävänä sänkenä.

BRAIN RELIEF

Hoidettava on hoitopöydällä selällään koko hoidon ajan, jotta rentoutumisefekti maksimoituu. Hoito on suunniteltu tehtäväksi ilman rasvoja, joten hoidettava voi olla hoidossa normaali sisävaatteissa, käsivarret mielellään paljaana ja sukkien on hyvä olla ohuet. Isot korvarenkaat, kaulaketjut ja rannerenkaat pyydetään ottamaan pois hoidon ajaksi.

Varsinainen hoito kestää noin 50 minuuttia ja on hyvä varata tunti asiakaskäynnille (asiakkaiden ei tule nousta pöydältä nopeasti syvän rentoutumistilan vuoksi). 

Kolme hoitokertaa noin viiden viikon sisällä on todettu tuovan jo pysyviä hoitovaikutuksia asiakkaille, jotka kärsivät kroonisista vaivoista ja joilla ensimmäinen hoito helpotti niitä. Haittavaikutuksia hoidosta ei ole vielä todettu muuta kuin että auton ajokyky saattaa heikentyä pariksi tunniksi välittömästi hoidon jälkeen. Hoito muuten lähinnä virkistää, ei niinkään uneta, vaikka usein unensaanti illalla helpottuu.