Ohjeita asiakkaille

Alla tärkeitä ohjeita ja hyviä vinkkejä ripsienpidennykseen, microbladingiin ja lämminvahaukseen tulevalle.

RIPSIPIDENNYSTEN KOTIHOITO-OHJEET

* Vältä hankausta/hieromista/näpläystä ja ripsien taivuttamista

* Ripsiväri ja raskas rajauksien sekä luomivärin käyttö jättää helposti jäämiä ripsen tyveen

* Muistathan harjata ripsiäsi ripsiharjalla, jonka saat meiltä mukaasi.

* Emme suosittele ripsien läpimäräksi kastelua vuorokauteen ripsien laitosta

* Käytä kasvoilla ainoastaan öljyttömiä tuotteita (puhdistusvoide, meikinpoistoaine, silmänympärysvoide). Öljy liuottaa liimaa ja heikentää ripsien pysyvyyttä.

* Ei piilolinssejä ripsienlaiton aikana

HUOLTOVÄLI

Suositeltu huoltoväli on noin 3-5 viikkoa. Huollossa uusiin, kasvaneisiin ripsiin liimataan ripsijatkeet ja täytetään mahdollisesti irronneet kuidut. Huolellisella kotihoidolla ja säännöllisellä huollolla voit pidentää ripsijatkeittesi pysyvyyttä. Koska ripsienpidennykset liitetään omaan ripseesi kiinni, jatkeet tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä (ripsen elinkaari noin 60-90 vrk). Joka hetki on silmissäsi ripsiä eri kasvuvaiheissa, joten ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä ja sitä mukaa uusia ripsiä kasvaa tilalle, joihin jälleen uusi ripsijatke, huollon yhteydessä, lisätään.


LÄMMINVAHAUS

Älä kuori ihoa päivää ennen karvanpoistoa, depilointipäivänä tai hoitoa seuraavana päivänä jotta iho ei herkisty.

Hoidon jälkeen vältä ihohuokosia tukkivaa kosmetiikkaa ja suojaa ihosi huolella auringolta.

Säännöllisellä karvanpoistolla karvankasvu hidastuu ja karva alkaa kasvaa yhä vain hentoisempana eikä, ikävänä sänkenä.

BRAIN RELIEF

Hoidettava on hoitopöydällä selällään koko hoidon ajan, jotta rentoutumisefekti maksimoituu. Hoito on suunniteltu tehtäväksi ilman rasvoja, joten hoidettava voi olla hoidossa normaali sisävaatteissa, käsivarret mielellään paljaana ja sukkien on hyvä olla ohuet. Isot korvarenkaat, kaulaketjut ja rannerenkaat pyydetään ottamaan pois hoidon ajaksi.

Varsinainen hoito kestää noin 50 minuuttia ja on hyvä varata tunti asiakaskäynnille (asiakkaiden ei tule nousta pöydältä nopeasti syvän rentoutumistilan vuoksi). 

Kolme hoitokertaa noin viiden viikon sisällä on todettu tuovan jo pysyviä hoitovaikutuksia asiakkaille, jotka kärsivät kroonisista vaivoista ja joilla ensimmäinen hoito helpotti niitä. Haittavaikutuksia hoidosta ei ole vielä todettu muuta kuin että auton ajokyky saattaa heikentyä pariksi tunniksi välittömästi hoidon jälkeen. Hoito muuten lähinnä virkistää, ei niinkään uneta, vaikka usein unensaanti illalla helpottuu.