Ripsipidennykset

Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tuuheat tai näyttävät - asiakkaan toiveen ja ripsilaadun mukaan. Vaihtoehtoina ovat joko klassiset ripsipidennykset, volyymiripset tai hybridiripset (klassisten ja volyymien sekoitus tähtisilmäefektin luomiseksi). Saat meiltä mukaasi ripsiharjan, jota suosittelemme käyttämään säännöllisesti.

Klassiset ripsipidennykset

Klassinen Ripsipidennys tehdään yksittäisillä ripsikuiduilla, jotka liimataan yksitellen, ripsi kerrallaan, kiinni omaan ripseen. Ne istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät ja tuntuvat oikeilta ripsiltäsi, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja halutessasi myös paksummilta. Ripsien materiaali on korkealaatuista, ei allergisoivaa, ripsikuitua. Jokainen ripsi on erittäin kevyt sekä kooltaan luonnollinen eli juuresta paksumpi ja kärjestä ohut.

  • uudet klassiset ripsipidennykset (n. 1-1,5h)

  • klassisten ripsipidennysten huolto (n. 1h)

Ripsipidennysten poisto (n. 30min)

Ripsipidennykset poistetaan hellästi poistoaineella. Poistoaine pehmittää liimaa ja näin pidennys saadaan hellästi "liukenemaan" pois omasta ripsestä.

Ripsitesti

Ripsitesti on veloitukseton. Suosittelemme asiakkaille ripsitestiä, jos epäilet liiman yliherkkyyttä itselläsi. Ripsitestissä laitetaan muutama ohut kuitu silmän ulkonurkissa oleviin omiin ripsiin kiinni, näin testataan aiheutuuko siitä normaalista poikkeavaa kutinaa tai ärsytystä. Testi tulee tehdä vähintään 3 päivää ennen varattua ripsiaikaa.

Ripsikorut (koristetimantit) ripsihuollon yhteydessä

Värilliset ripset silmäkulmiin, ripsihuollon yhteydessä