Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.  

Sokerointi poistaa karvat juurineen, mikä tarkoittaa, että iho pysyy sileänä paljon pidempään kuin esimerkiksi höyläämällä. Useimmille asiakkaille sokeroinnin tulos kestää jopa 2-4 viikkoa.

Sokerimassa tarttuu vain karvoihin eikä ihoon, mikä tekee sokeroinnista lempeämmän vaihtoehdon kuin vahaus. Se vähentää ihon ärsytystä ja punoitusta.

Sokerimassa valmistetaan luonnollisista ainesosista, kuten sokerista, vedestä ja sitruunasta. Se ei sisällä kemikaaleja, hajusteita tai väriaineita, mikä tekee siitä hypoallergeenisen ja sopivan useimmille ihotyypeille.

Sokeroinnin säännöllinen käyttö voi auttaa karvoja ohentumaan ajan myötä. Tämä tarkoittaa, että uudet karvat kasvavat pehmeämpinä ja hienompina, mikä tekee karvoista vähemmän huomattavia.

Sokeroinnissa käytettävä sokerimassa tarttuu karvoihin tehokkaasti, mutta se on yleensä vähemmän tuskallista kuin vahaus, koska se ei tartu ihoon samalla tavalla.

Sokeroinnin lempeämpi luonne vähentää sisäänkasvaneiden karvojen riskiä, mikä on yleinen ongelma esimerkiksi höyläyksen jälkeen.

Monet asiakkaat raportoivat, että sokeroinnin säännöllinen käyttö johtaa vähentyneeseen karvojen kasvuun ajan myötä. Karvat voivat kasvaa hienompina ja hitaammin.

  • jalat

  • selkä, rinta ja kainalot

  • kädet